Home > Terms > Albanian (SQ) > bioteknologji

bioteknologji

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

0
 • Loại từ: noun
 • Từ đồng nghĩa:
 • Blossary:
 • Ngành nghề/Lĩnh vực: Biology
 • Category: Biotechnology
 • Company:
 • Sản phẩm:
 • Viết tắt-Từ viết tắt:
Thêm vào Bảng chú giải thuật ngữ của tôi

Bạn muốn nói gì?

Bạn phải đăng nhập để gửi thảo luận.

Terms in the News

Featured Terms

Erind Kasmi
 • 1221

  Terms

 • 1

  Bảng chú giải

 • 0

  Followers

Ngành nghề/Lĩnh vực: Geography Category: Countries & Territories

Mount Athos

Mal grek dhe vend pelegrinazhi, i njohur si vendlindja e hershme murgërisë krishterë ortodokse, strehim i rreth 20 manastireve ortodokse lindore. Mal, ...